Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:09 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 00:15

Τα Κύθηρα είναι …ολούθε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έσπασε το απόστημα των κλεμμένων επιδοτήσεων – Τρέμουν οι εμπλεκόμενοι, …με όποιον τρόπο κι αν εμπλέκονται.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Όλοι ήξεραν, καταλάβαιναν, είχαν αντίληψη για το τι συνέβαινε.

  • Το συζητούσαν οι κτηνοτρόφοι μεταξύ τους. Έλεγαν οι άνθρωποι το αυτονόητο: πως γίνεται εγώ με 200 πρόβατα, που είμαι απ’ το πρωί μέχρι το άλλο πρωί στο κοπάδι, να δικαιούμαι ψίχουλα… και κάποιοι που ζήτημα είναι αν μπορούν να ξεχωρίσουν το πρόβατο απ’ το κατσίκι να παίρνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ;;!!

Οι αποδείξεις, λοιπόν, ήταν το θέμα. Αποδείξεις που βρέθηκαν, μετά τις επίσημες καταγγελίες της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και άλλων φορέων, χάρη στη γενναία στάση σύσσωμης της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ και κυρίως του απερχόμενου προέδρου, του κ. Βάρρα, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έπραξε το ηθικό του καθήκον.

  • Ακόμη κι αυτόν, όμως, ακόμη και τώρα, προσπαθούν με ψεύδη και με ανοησίες να τον σπιλώσουν. Είναι οι ίδιοι που έκαναν ότι μπορούσαν για να τον υπονομεύσουν, παίζοντας ακόμη κι με τις επιδοτήσεις των χιλιάδων παραγωγών της χώρας. Είναι οι ίδιοι που υπέκλεπταν την ηλεκτρονική του αλληλογραφία και προσπαθούσαν να εκβιάσουν. Είναι οι ίδιοι, που αντί να απολογούνται για τα μηχανογραφικά τους συστήματα και τις τεχνικές τους λύσεις, ενώ γνωρίζουν (δεν μπορεί να μη γνωρίζουν, αυτοί και η εφημερίδα των σπουδαίων «αποκαλύψεών» τους), δημόσια απορούν τι να απέγινε η υπόθεση των Κυθήρων.

Μια υπόθεση, σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο σκάνδαλο που ξετυλίγεται αυτή την περίοδο, για το οποίο δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν τίποτα, βεβαίως-βεβαίως. Μια υπόθεση που απ’ την αρχή έχει και αυτή σταλθεί στη Δικαιοσύνη, η οποία και διενεργεί προανάκριση.

  • Και εξυπακούεται ότι τόσο για τα Κύθηρα όσο και για κάθε άλλη υπόθεση, οι απατεώνες, αν έτσι κριθούν απ’ τη Δικαιοσύνη, θα πρέπει κατά νόμο να υποστούν τις συνέπειες.

Οι αποκαλύψεις, πάντως, είναι πλέον συγκλονιστικές. Το κύκλωμα αντιδρά σπασμωδικά. Τρέμει. Και μαζί του όλοι εκείνοι που άφησαν πόρτες και παράθυρα ανοιχτά για να γιγαντωθεί, όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα, εναγωνίως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Γιατί, άραγε;

Και επιπλέον: τι έχουν να κρύψουν και γιατί κρύβονται οι τεχνικοί σύμβουλοι, οι συντονιστές, οι κλειδοκράτορες των λογισμικών του Οργανισμού, που θέλησαν να πλήρως να τον υποτάξουν.

Περιττή, μάλλον η ερώτηση!

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία