Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:38 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 18:14

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στα έργα Γουριά-Λεσίνι και στη σήραγγα Αγίου Ηλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα έργα συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Γουριά-Λεσίνι, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη. 

Κατά την επίσκεψή τους παρακολούθησαν τις εργασίες επίστρωσης με καινούργιο ασφαλτοτάπητα που γίνονται σε μήκος 4 χλμ, στο δρόμο που συνδέει το Πλατυγιάλι με την Ιόνια Οδό, μέσω της σήραγγας του Αγ. Ηλία, ενώ ενημερώθηκαν για την συνολική πορεία του έργου συντήρησης, προϋπολογισμού 5 εκατ ευρώ που εξελίσσεται και στα τμήματα Κατοχή-Πλατυγιάλι, Πεντάλοφο-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια.

Ακολούθως μετέβησαν στην σήραγγα Αγίου Ηλία, όπου η Περιφέρεια με συμπληρωματική εργολαβία αντιμετωπίζει το μείζον πρόβλημα της έλλειψη φωτισμού, καθώς ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και οι καλωδιώσεις είχαν καταστραφεί πριν από ενάμισι περίπου χρόνο από εμπρησμό και κλοπές. Πλέον, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση σήμανσης και ασφάλισης επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Αιτ/νιας», προϋπολογισμού 3 εκατ ευρώ , προχωρά στην πλήρη αποκατάσταση του φωτισμού της σήραγγας.

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.