Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 12:50

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις ζωνών του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ λίγο πριν το lock down

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική εμφάνιση που είχαν στις εξετάσεις ζωνών!!!! Αν και ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός τα πήγαν εξαιρετικά!!!

Πολλά συγχαρητήρια και στις άσπρες ζώνες όπου ήταν εξαιρετικές μέσα σε λίγο χρόνο!!!! Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ τους αψογους εξεταστές Ανδριανο Γιώργο και Μιλτο Πάνου οι οποίοι πέρα από φίλοι και συνεργάτες , έκαναν μια πολύ καλή εξέταση στους αθλητές!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του προπονητή Κακαρελη Νίκο, Δήμητρα Μπιτσικώκου - Καλτση Φαιη - Κακαρουνα Παναγιώτη που ήρθαν να βοηθήσουν στις εξετάσεις!!!

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό να μείνουμε δυνατοί. Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντικό για εμάς!!! Εύχομαι όλο αυτό να περάσει γρήγορα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί!!!! Υπομονή σε όλους και να δώσετε συγχαρητήρια κι ένα φιλί στα παιδιά σας απο τον δάσκαλοτούς!!! Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που θα έχουμε για την επανέναρξη των προπονήσεων.

ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ !!! ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ!!!

Διαβάστηκε 1016 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.