Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:10 μμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 12:31

Με πολύ ποιότητα για την επίθεση στο 2.35!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Αντώνης Κόκκινος.

Μάθε εδώ τα πάντα για Β εθνικη στοιχημα

Είναι από αυτά τα ξενύχτια που τα γουστάρεις όσο δεν πάει. Που βλέπεις να στραβώνουν με δοκάρια από το πουθενά, αλλά να φτιάχνουν στις καθυστερήσεις  με απευθείας φάουλ. Αναφέρομαι στο ματς της Πατσούκα με τη Νεκάξα, όπου έδωσα το καλό πληρωμένο διπλό και πέρασε στο τέλος. Θα μπορούσε το 0-1 να έχει γίνει νωρίτερα, αλλά και έτσι καλά είναι. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ήταν τα μηνύματα με κερδισμένα δελτία. Προχωράμε.

Η Νιούελς έκανε κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς αδίκησε τον εαυτό της με το 3-1 από τη Ταγιέρες την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας. Πλήρωσε ξανά τα αμυντικά κενά της, ενώ στην επίθεση λειτουργούσε καλά. Τώρα υποδέχεται την Μπόκα σε μια μεγάλη μονομαχία με την παράδοση τρομερά υπέρ της.

Η Μπόκα από την πλευρά της έχει εμφανίσει τρομερό πρόσωπο σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες. Μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε ματς, όπου έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Θέλει να συνεχίσει σε αυτά τα αποτελέσματα και ο Ρούσο θα παρατάξει ξανά δυνατή ενδεκάδα. Έχει πάντως πολύ κακή παράδοση στο γήπεδο αυτό η παρέα του Τέβες.

Η Νιούελς θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα της πρεμιέρας, τη στιγμή που η Μπόκα είναι μια κλάση ανώτερη, αλλά με κάκιστη παράδοση. Έχουν ποιότητα αμφότερες μπροστά και το  Over 2.5 στο 2.35 ξεφεύγει.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής.

Διαβάστηκε 543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.