Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:57 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 20:52

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η οντισιόν για τους ηθοποιούς της παράστασης «Η επιστροφή του Οδυσσέα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε «Η επιστροφή του Οδυσσέα» στην Ιθάκη.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/11/2020 η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών και συντελεστών στο κάλεσμα που έκανε ο πρόεδρος του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου Λάζαρος Τσόλκας και ο σκηνοθέτης Στάθης Σκοτίδας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εύρεση των ηθοποιών για να πλαισιώσουν την θεατρική παράσταση «Η επιστροφή του Οδυσσέα» που προετοιμάζεται με την συνεργασία του θεατρικού οργανισμού «Νόστιμον Ήμαρ» και του «Ανοικτού θεάτρου Αγρινίου».

Πλήθος ηθοποιών -ερασιτεχνών και μη- και τεχνικοί συντελεστές έλαβαν μέρος με ενθουσιασμό στη συνάντηση, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο αυτό. Ο συγγραφέας του έργου Λάζαρος Τσόλκας που θα κάνει και την κεντρική σκηνοθεσία, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές του έργου που ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους.

Ακολούθησε συζήτηση για όλο το project που όπως ανακοινώθηκε προγραμματίζεται η πρεμιέρα του στην πατρίδα του Οδυσσέα στο Βαθύ Ιθάκης, τον Ιούνιο του 2021.

image 10

Δείτε στο ίντερνετ

«Ανοικτό Θέατρο Αγρινίου»  http://opentheater.gr/

«Νόστιμον Ήμαρ» https://www.nostimonhmar.net

image 03

image 04

image 05

image 06

image 07

image 08

Διαβάστηκε 627 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 20:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.