Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 20:08

«Έχω κι εγώ ένα λιοστάσι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίδοτο στην καραντίνα!

Τελικά εκείνο το ξεχασμένο μικρό και θαμμένο στα βάτα λιοστάσι που είχε αφήσει ο πατέρας ή ο παππούς, αποδείχθηκε πολύτιμο!!!

Και να τώρα που κόσμος και κοσμάκης ψάχνει να δει τι δηλώνει στο Ε9, μπας και μπορέσει με αυτό να ταξιδέψει μέχρι το χωριό ή, για όσους πρόλαβαν ήδη να έρθουν (και είναι εκατοντάδες στη δική μας περιοχή), να είναι το αποδεικτικό ότι πάνε για ελιές.

  • Άλλωστε, …το είπε ο πρωθυπουργός. Ποιος θα τον αμφισβητήσει; Ο αστυνόμος που θα κάνει τον έλεγχο;!;!;!

Όσοι πάλι έκαναν δήλωση ΟΣΔΕ, …μια χαρά και πρόβλημα κανένα.

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα, πάντως, εκεί που δεν υπήρχε εργάτης ούτε για δείγμα, γεμίσαμε με χέρια εργατικά, πρόθυμα να ξεμουδιάσουν λίγο τινάζοντας καμία ρίζα. Να πάρουν και το λαδάκι τους όταν με το καλό τελειώσει η καραντίνα ή έστω η άδεια ειδικού σκοπού και επιστρέψουν στην Αθήνα.

Με δεδομένο ότι φέτος τα δέντρα είναι φορτωμένα και πέρα απ’ τα όποια άλλα προβλήματα έχει δημιουργήσει όλη αυτή η κατάσταση, φέτος θα μαζευτούν και τα λιοστάσια εκείνα που θα πρέπει να πάρουν χάρτη και gps για να τα βρουν οι ιδιοκτήτες τους.

  • Λιοστάσια που έχουν σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή τους ή που στην καλύτερη περίπτωση τα έδιναν σε κάποιον γείτονα ή γνωστό έναντι ενός τενεκέ λαδιού.

Λιοστάσια, σε κάθε περίπτωση, που ναι μεν είναι ιδιοκτησίες, είναι ταυτόχρονα όμως εθνικός πλούτος. Και που πρέπει κάποια στιγμή έτσι να τα αντιμετωπίσει η πολιτεία…

Διαβάστηκε 669 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία