Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 15:02

ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Μεσολόγγι Baxi – Ιωνικός Hellenic Coin

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον αέρα της μόλις 4ης νεοφώτιστης ομάδας που μπήκε στην Basket League με 2/2, με τις νίκες του επί του Άρη και του Κολοσσού H Hotels, το Μεσολόγγι υποδέχεται αύριο (7/11, 17:00) τον Ιωνικό Hellenic Coin. Η ομάδα της Νίκαιας ήταν ανταγωνιστική στα δύο πρώτα παιχνίδια της όμως υποχρεώθηκε σε ισάριθμες εντός έδρας ήττες από την ΑΕΚ και το Περιστέρι.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι δρόμοι των δύο ομάδων διασταυρώνονται μετά από δύο χρόνια καθώς συνυπήρξαν στην Α2 της σεζόν 2018-19. Ο Ιωνικός Hellenic Coin είχε επικρατήσει στο ΔΑΚ της Νίκαιας με 102-63 του τότε Χαρίλαου Τρικούπη, έχοντας στη σύνθεση του έναν νυν παίκτη της ομάδας του Μεσολογγίου, τον Γιάννη Σαχπατζίδη που είχε 10 πόντους. Κορυφαίος του Ιωνικού είχε κορυφαίο τον Βασιλόπουλο με 20 πόντους, εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά, Αντωνάκης και Τζόρτζεβιτς είχαν από 18 πόντους.

Στο ματς του δεύτερου γύρου που έγινε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, ο Ιωνικός ήταν και πάλι ο νικητής με 70-53. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κάνει τη διαφορά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 25 πόντους, 8/14 δίποντα και 2/2 τρίποντα. Για τους γηπεδούχους ο Τζόρτζεβιτς είχε 23.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

*Τέσσερις πόντους μακριά από τους 1.000 στην Basket League, βρίσκεται ο Κέβιν Λάνγκφορντ.

*Με έναν πόντο απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Γιάννης Σαχπατζίδης θα φτάσει τους 200 στην κατηγορία.

*Στα δύο πρώτα ματς της Basket League, Ντεβόντε Γκριν, Γιάννης Χατζηνικόλας και Γιάννης Αγραβάνης είχαν συνολικά 15/25 τρίποντα. Οι υπόλοιποι παίκτες του Μεσολογγίου Baxi είχαν 6/24.

ΙΩΝΙΚΟΣ HELLENIC COIN

*Εννιά πόντους μακριά από τους 900 στην Basket League, είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης.

*Βασίλης Τολιόπουλος και Άνταμ Σμιθ σημείωσαν τους 66 από τους 143 (46,15%) πόντους της ομάδας τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι δύο γκαρντ του Ιωνικού Hellenic Coin είχαν συνολικά 20/31 δίποντα αλλά 6/26 τρίποντα.

*Ο Ιωνικός Hellenic Coin είναι η ομάδα με τις περισσότερες προσπάθειες τριών πόντων ως τώρα (56) αλλά με το δεύτερο χειρότερο ποσοστό ευστοχίας (26,79%)

aitosports.gr

Διαβάστηκε 566 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.