Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:36 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 18:31

Αναστέλλονται τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι και την άρση του απαγορευτικού

Την αναστολή μαθημάτων ανακοίνωσε το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγρινίου, μετά το lockdown στο οποίο οδηγείται η χώρα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μετά από τη δημοσίευση των μέτρων κατά της πανδημίας από τη πολιτεία μας, ο ΙΝ Αγίου Δημητρίου Αγρινίου αναστέλλει τα δια ζώσης μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου “Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης” από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ως και την άρση του απαγορευτικού. Τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Οι εθελοντές καθηγητές θα επικοινωνήσουν με τους μαθητές τους, για να οριστεί ο τρόπος και η ώρα των μαθημάτων.

Παράλληλα, θα ανασταλούν και οι λοιπές πνευματικές ευκαιρίες του ΙΝ, όπως η διδασκαλία βυζαντινής μουσικής, κιθάρας και μπουζουκιού κ.λπ.. Όλα αυτά θα μπορούν οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες και όσοι άλλοι το επιθυμούν να τα παρακολουθούν live στο YouTube πατώντας Κτήμα Ταξιαρχών Αγρινίου, σε ώρες που θα οριστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν live τις ακολουθίες από τον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου θα μπορούν να εγγραφούν στο YouTube του Κτήματος Ταξιαρχών Αγρινίου, ώστε να τους έρχονται ειδοποιήσεις για την έναρξη των ακολουθιών.”

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.