Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:28 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 14:29

Έκθεση ζωγραφικής για την στήριξη των Δομών Αστέγων στον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Κώστας  Καλαντζής παρέλαβαν  από το  «Εργαστήρι τέχνης my he Art» υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας Μπλαχούρα,  42  έργα ζωγραφικής  ως χορηγία στις Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρίνιου. 

Τα έργα ζωγραφικής,  με κεντρικό θέμα την Αστεγία,  παρουσιάστηκαν στην δράση «Έκθεση ζωγραφικής για την στήριξη των Δομών Αστέγων»  το διάστημα από 23/10/2020 έως  27/10/2020, στη Gallery Πινακοθήκη,  Παπαστράτου 45.

Τα έργα θα αξιοποιηθούν σε δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με άλλους δήμους και φορείς  με τους οποίους  οι Δομές Αστέγων έχουν αναπτύξει πρωτόκολλα συνεργασίας ενώ  θα φυλάσσονται στις Δομές Αστέγων  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.

Κύριος στόχος της χορηγίας είναι η συνέχιση των δράσεων για την κοινωνική ευαισθητοποίηση, την αφύπνιση αλλά και τη στήριξη των συνανθρώπων μας  που βιώνουν το φάσμα της αστεγίας.

Διαβάστηκε 419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.