Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 19:25

Αδικία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρέπει να δοθεί λύση, ει δυνατόν και σήμερα.

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος και οφείλει να βάλει τέλος στην αγωνία των χιλιάδων ελαιοπαραγωγών ποικιλίας Καλαμών, που ένα μικρό βοήθημα τους είπαν ότι θα πάρουν για να μετριάσουν κατά τι τη μεγάλη χασούρα που δημιούργησε ο κορωνοϊός και το διεθνές κλείσιμο της εστίασης, (άρα της μη κατανάλωσης του προϊόντος, άρα της κατακόρυφη πτώσης τη τιμής) …και κινδυνεύουν να μην το πάρουν κι αυτό.

Διότι, λέει, όταν συμπλήρωναν τα χαρτιά, δεν έγραψαν ποια ποικιλία καλλιεργούν. Δήλωσαν σκέτο «ελιές». Όπως ακριβώς έκαναν πάντα!!!

Που να φανταστούν οι άνθρωποι ότι θα ενσκήψει η πανδημία και όλο αυτό το πανδαιμόνιο;

Αγρότες είναι, …όχι προφήτες!

Η λύση, λοιπόν, είναι αυτή που έγκαιρα και στοχευμένα ζήτησε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, με την επιστολή – παρέμβασή της στον υπουργό: να ανοίξει το σύστημα, να γίνουν οι διορθώσεις, πάντα με τα απαραίτητα αποδεικτικά.

Και να πάρουν οι άνθρωποι τα λιγοστά χρήματα που τους υποσχέθηκαν.

Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία