Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 18:17

Παναιτωλικός: Ξεβρακώθηκαν οι μαϊμούδες!!! (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πόσο οργανωμένη είναι η επίθεση που μεθοδεύεται εδώ και καιρό σε βάρος του Παναιτωλικού δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Όμως, τις τελευταίες μέρες, όσο κι αν οι εμπνευστές είναι “επιστήμονες της προπαγάνδας”, άρχισαν να… ξεβρακώνονται και να διαπιστώνει και ο πλέον ανυποψίαστος Αγρινιώτης τι πραγματικά συμβαίνει.

Βγαίνει ο Καραππαπάς και λέει ότι ο Κνετ “έπνιξε” το 2ο γκολ. Και όσοι δεν είδαν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα μάθουν ποτέ ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας έκανε τόσες επεμβάσεις που τον κατατάσσουν στους διακριθέντες. Αλλά ξαφνικά, στο 88′ κάθεται να φάει ένα γκολ για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Ο Κνετ που λίγα λεπτά πριν έκανε διπλή σωτήρια επέμβαση.

Δείτε στο video την απίστευτη η ομοιότητα στις εκτελέσεις δύο φάουλ. Αλλά για την προπαγάνδα του Ολυμπιακού το ένα το έπνιξε ο Κνετ και το άλλο είναι η τέλεια εκτέλεση!!!

Πάνω σ’ αυτή τη φάση στήθηκε ολόκληρο αφήγημα. Καραπαππάς, Κούγιας και όλα τα ερυθρόλευκα Μέσα, συντεταγμένα από το απόγευμα της Κυριακής άνοιξαν την κάνουλα του βόθρου.

Το τερμάτισε ο Γαβαθιώτης που έκανε την τεράστια αποκάλυψη ότι τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ!!! Και υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα τσιμπήσουν σε όλα αυτά. Ο… ανεξάρτητος Κούγιας θα βγάζει ανακοινώνεις και κάποιοι θα βγουν στην Εθνική οδό να περιμένουν πότε θα έρθει ο Pipas στο Αγρίνιο!

Το “όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εχθρός” είναι αυτό που ισχύει στην περίπτωση του Παναιτωλικού. Δεν έσκυψε στα χρόνια της ερυθρόλευκης παντοδυναμίας και θα είναι πάντα εχθρός! Πότε θα τον χρεώνουν στο άρμα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ, ίσως και της… Δυναμό Μόσχας κάποια στιγμή.

agrinio-sports.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 562 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 18:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.