Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 17:55

Super League 1: Παρατηρητές διαιτησίας… από την τηλεόραση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την απόφαση να μην προσέρχονται παρατηρητές διαιτησίας στα παιχνίδια πρωταθλήματος και ν’ ασκούν τα καθήκοντά τους από την τηλεόραση ανακοίνωσε η ΚΕΔ

Χωρίς την παρουσία παρατηρητών διαιτησίας στα γήπεδα θα διεξάγονται στο εξής τα παιχνίδια της Super League 1.

Όπως γνωστοποίησε η ΚΕΔ, σε εναρμόνιση με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παρατηρητές θ’ ασκούν μέχρι νεωτέρας τα καθήκοντά τους από την τηλεόραση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς περιορισμούς που ανακοινώθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε ότι όλοι οι αγώνες της Super League 1 θα διεξάγονται, μέχρι νεωτέρας, χωρίς παρατηρητές διαιτησίας εντός των σταδίων.

Καθώς πιστεύουμε ότι αυτό το μέτρο θα ισχύσει βραχυπρόθεσμα, λόγω της συνεχιζόμενης απειλής που αντιμετωπίζουμε όλοι από τον COVID 19, συμφωνήθηκε ότι οι Παρατηρητές Διαιτησίας θα εξακολουθούν να ορίζονται ως “Τηλεοπτικοί Παρατηρητές” αξιολογώντας τους αξιωματούχους διαιτησίας από την ασφάλεια των σπιτιών τους».

protothema.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.