Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 11:54

Παναιτωλικός: Νίκησε η Κ17 έχασε η Κ15

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού που επιβλήθηκε 2-0 της Λαμίας και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Υποδομής της Super League μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ. Η μεγάλη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου χάθηκε στο 6’, όταν ο Κόκα κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και άνοιξε το στον στο 70’ με πλασέ του Ζουρνατζάκη. Εννέα λεπτά αργότερα από εκτέλεση φάουλ του Αυγέρη, ο Ζουρνατζάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Μπαρδούλης, Καστανιώτης, Ζαβέρδας, Σοφιανόπουλος, Νικολάου, Παπαδόπουλος (60’ Τσουγκρής), Μπαρμπαγιάννης (60’ Τσουμάνης), Ζουρνατζάκης( 85’ Κοντογιάννης), Κόκα (85’ Αθανασίου), Αυγέρης (85’ Τουρλίδας).

Η Κ15 στον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με 5-2 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Προηγήθηκε στο 24’ με σουτ του Γιωτόπουλου, ο οποίος στο τέλος του ημιχρόνου με το σκορ στο 2-1 είχε δοκάρι. Ο ίδιος μείωσε στο 62’ με πλασέ σε 3-2, με τους γηπεδούχους να εδραιώνουν τη νίκη τους σκοράροντας δύο φορές στα τελευταία

Αγωνίστηκαν οι: Δουφέκας, Τουφεκούλας, Ζαμπάρας (75’ Γιαννόπουλος), Βλαχογιάννης (40’ Κυριαζής), Τασιούλας, Μόκκας, Γαλαζούλας (65’ Σαλαγιάννης), Καπνιάρης, Αγγελόπουλος (69’ Χισενάι) Γαλιάτσος, Γιωτόπουλος.

Διαβάστηκε 685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.