Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 22:12

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λουτσιάνο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Αγρινιώτες δεν τα κατάφεραν κόντρα στον ΠΑΟΚ και γνώρισαν την ήττα με 3-1. Ο Λουτσιάνο που κάθισε στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Να στείλω συλλυπητήρια από την οικογένεια του Παναιτωλικού στις οικογένειες των δύο παιδιών που χάθηκαν στη Σάμο, κάτι που δεν περίμενε κανείς, είναι πού δύσκολο».

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω ότι μετά από 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο που ακόμα δεν είχαμε μπει στον αγώνα, μετά καταφέραμε να το ισορροπήσουμε, είχαμε ευκαιρίες, το διεκδικήσαμε για ένα διάστημα και αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για το τι προσπάθησε να αλλάξει στο μικρό χρονικό διάστημα που ανέλαβε ως υπηρεσιακός την ομάδα: «Για τις μέρες που ήμουν, προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγη ψυχολογία στα παιδιά για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, μετά τα παιδιά απελευθερώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και πάθος, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να το κρατήσουμε, όταν ισοφαρίσαμε. Με το φάουλ κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει το παιχνίδι».

Για το αν θα συνεχίσει ως προπονητής: «Δεν σκεφτόμαστε την παραμονή, ονειρευόμαστε κάτι παραπάνω, είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ , μετά από 8 χρόνια που είμαι στο χώρο, πρώτη φορά είμαι στην πρώτη κατηγορία, ως πρώτος προπονητής και δεν με τρομάζει, είμαι έτοιμος, αλλά χρειάζεται και χρόνος για να περάσουμε τη φιλοσοφία μας».

Γκαρσία: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά...»

Πρεμιέρα με νίκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό στις δηλώσεις του να αναφέρει συνεχώς πως οι Θεσαλονικείς θέλουν δουλειά.

Με τον Αμπέλ Φερέιρα να αποχωρεί για την Βραζιλία και την Παλμέιρας, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων» με νίκη, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 3-1.

Ο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA δεν θέλησε να πει πολλά, για την ακρίβεια είπε κάτι πολλές φορές και αυτό ήταν η λέξη δουλειά. Αρχικά ο Ουρουγουανός ανέφερε: «Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχα πολλές μέρες να δουλέψουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε κάθε μέρα».

Για το αν έπαιξε ρόλο και η κούραση σήμερα: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Υπάρχουν τα ταξίδια στο Europa ο αντίπαλος είχε καινούργιο προπονητή και οι παίκτες είχαν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε. Θέλει λίγο χρόνο και κάθε μέρα δουλειά».

Για το τι του άρεσε από την ομάδα του: «Μου άρεσε το πρέσινγκ. Να παίζουμε με μπάλα γιατί έχουμε παίκτες. Μετά αλλάξαμε λίγο το σύστημα, αλλά οι παίκτες είναι έμπειροι και το κατάλαβαν γρήγορα. Θέλαμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο. Με βοήθησαν οι παίκτες, αλλά ξαναλέω πως θέλει δουλειά».

Για την συνέχεια: «Όταν κερδίσεις μπορείς να δουλεύεις με πιο ησυχία και χαρά και είναι σημαντικό. Δεν σημαίνει πως είμαστε τέλεια. Θέλουμε συνέχεια δουλειά».

Για τους στόχους: «Μπορώ να λέω πολλά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό. Αυτό είναι εύκολο, εγώ θέλω να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Τα λόγια είναι εύκολα, πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.