Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:53 πμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 20:40

Με αυτές τις τροφές θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας οι παρακάτω τροφές θα σας βοηθήσουν. 

Η λεπτότερη μέση και η πιο επίπεδη κοιλιά δεν θα βοηθήσουν μόνο στην καλύτερη εφαρμογή του τζιν σας. Οι άνθρωποι που έχουν μεγάλες ποσότητες εσωτερικού, σπλαχνικού λίπους που αγκαλιάζει επικίνδυνα τα όργανα του σώματος, είναι πιο πιθανό να παρουσιάζουν υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου και διαβήτη τύπου

Έρευνες δείχνουν ότι γεμίζοντας το πιάτο σας με τρόφιμα που καταπολεμούν το κοιλιακό λίπος ως μέρος μιας συνολικής υγιεινής διατροφής, μπορεί να βοηθήσει πραγματικά στη μείωσή του.

Δείτε ποιες τροφές βοηθάνε στο να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά...

Σολωμός

Τα ωμέγα 3 αλλά και η βιταμίνη D που περιέχει είναι μια πραγματική γροθιά στο συσσωρευμένο κοιλιακό λίπος. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να αλλάξουν την έκφραση ορισμένων γονιδίων, κάνοντας το σώμα να καίει λίπος αντί να το αποθηκεύει.

Αυγά

Η επαρκής ποσότητα πρωτεϊνών στη διατροφή είναι απαραίτητη για να παραμείνετε αδύνατοι. Όχι μόνο σας βοηθά να αισθάνεστε πιο χορτάτοι αλλά μπορεί επίσης αυξήσει το μεταβολισμό. Αν θέλετε να χάσετε λίγο λίπος γύρω από τη μέση, τα αυγά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Αβοκάντο

Προσθέστε το παντού και η κοιλιά σας θα σας ευχαριστήσει. Το superfruit αυτό περιέχει 2 γραμμάρια ίνες και 4 γραμμάρια υγιών μονοακόρεστων λιπαρών, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία της καρδιάς σας. Βοηθά επίσης τον οργανισμό να αυξήσει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στη βελτίωση του προφίλ των λιπιδίων του αίματος και της αρτηριακής πίεσης.

pronews.gr

Διαβάστηκε 856 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.