Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 20:18

Κοροναϊός: Η λίστα με τους ΚΑΔ που εντάσσονται στα νέα μέτρα στήριξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ΚΑΔ αφορούν τις επιχειρήσεις που πλήττονται χωρίς να κλείνουν με κρατική εντολή

Την διευρυμένη λίστα ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κοροναϊό έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών με τις επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζόμενους που μπορούν να ενταχθούν στο νέο πακέτο στήριξης.

Οι ΚΑΔ αφορούν τις επιχειρήσεις που πλήττονται χωρίς να κλείνουν με κρατική εντολή (αυτοί εντάσσονται αυτόματα στο συνολικό πακέτο).

Οι ΚΑΔ αφορούν στην δυνατότητα αναστολής σύμβασης και στην χορήγησή αποζημίωσης ειδικούς σκοπού, στην αναστολή φορολογικών οφειλών των εργαζόμενων, στην αναστολή δόσεων για τα τραπεζικά δάνεια και την υποχρεωτική μείωση ενοικίων.

Στην συνέχεια παρατίθεται πίνακας με τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση πενταψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Δείτε-εδώ-όλη-τη-λίστα-με-τους-ΚΑΔ

in.gr

Διαβάστηκε 593 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.