Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 19:19

Παναιτωλικός: Δήλωση Μάκη Χάβου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάκης Χάβος αποχωρώντας από την ομαδα μας έκανε την εξής δήλωση:

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε και πάλι ο Παναιτωλικός να βρίσκεται στην κατηγορία που του αξίζει. Έχω εμπιστοσύνη στη φετινή ομάδα, ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν σε επιτυχίες. Της το εύχομαι από καρδιάς!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κωστούλα, τη διοίκηση της ΠΑΕ, όλους τους ανθρώπους στα γραφεία αλλά και στο Emileon. Επίσης ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια και τη στήριξη τους, το ιατρικό team και τους φροντιστές, καθώς και όλους τους παίκτες της ομάδας που αγωνίζονται σε δύσκολους καιρούς.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πάντοτε συγκινητικό κόσμο του Αγρινίου, οργανωμένους και μη, για την ειλικρινή αγάπη τους. Με έκαναν να νιώθω ότι είμαι πραγματικά δικός τους άνθρωπος.

Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες.

Διαβάστηκε 538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.