Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 19:14

Παναιτωλικός - Θύρα 6: «Το κακό ξεκίνημα δε μας φοβίζει αλλά η ομάδα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς άμεσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μετά από 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη, η διοίκηση αποφασίζει την απομάκρυνση του προπονητή. Το κακό ξεκίνημα δεν μας φοβίζει αλλά η ομάδα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς άμεσα. Πλέον οι παίκτες καλούνται να δείξουν τι αξίζουν. Αν νομίζουν ότι με την εικόνα του παλαίμαχου που παρουσιάζουν κάποιοι μας κοροϊδεύουν είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αλλάξτε μυαλά άμεσα από την Κυριακή κιόλας με την αναμέτρηση απέναντι στον παοκ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟΡΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΤΩΝΕΙ. Εμείς πιστοί στο ραντεβού μας καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα στο στενό. Από τις 4 το μεσημέρι, συνθήματα, μουσικές και σουβλάκια σε ακόμα ένα πάρτι.
 
ΥΓ. Μάκη Χάβο σ ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες. Καλή αντάμωση.
 
ΥΓ2. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση με ποιόν τρόπο θα βοηθήσουμε τους πληγέντες του σεισμού στη Σάμο
Διαβάστηκε 723 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.