Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 10:44

Το Γυμνάσιο Λουτρού συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων eTwinning

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γυμνάσιο Λουτρού και συγκεκριμένα η Α’ τάξη υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Καποπούλου Γεωργίας, καθηγήτριας γαλλικών, και τη στήριξη της αναπληρώτριας διευθύντριας Κας Κώτσου Πολυξένης και του νυν διευθυντή Κου Ευστάθιου Κουρέλη, συμμετέχει τη φετινή χρονιά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων eTwinning.

Ο τίτλος της εργασίας στην οποία θα εργαστούν οι μαθητές καθ’όλη την διάρκεια του έτους, είναι « Echanger en français, cest une chance!”- “Το να επικοινωνώ στα γαλλικά, είναι μια ευκαιρία!»

Οι έλληνες μαθητές θα συνεργαστούν με  συνομηλίκους μαθητές από σχολεία της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά που μαθαίνουν τα γαλλικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα ,να τα χρησιμοποιήσουν ως μέσο επικοινωνίας και επαφής με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και να εντοπίσουν τα κοινά και τα διαφορετικά στοιχεία ευρωπαϊκών λαών που ζουν τόσο κοντά μας.

Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, οι μαθητές του γυμνασίου Λουτρού θα ζωγραφίσουν φέτος έναν πολύχρωμο πίνακα γεμάτο από λέξεις, τραγούδια, φωτογραφίες, γεύσεις , μηνύματα και άλλα πολλά, με οδηγό τους πάντα την γαλλική γλώσσα.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Διαβάστηκε 865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 11:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.