Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 23:56

Στα απόνερα της συνάντησης των επικεφαλής: Κόντρα Καραμητσόπουλου – Σταρακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τρίτο ημίχρονο, όπως λένε στο ποδόσφαιρο, της συνάντησης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Αγρινίου το βράδυ της Τρίτης, έλαβε χώρα στο facebook, όπου προέκυψε η αντιπαράθεση ανάμεσα στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τον επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” Γιώργο Καραμητσόπουλο.

Την αποχώρηση της επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» Χριστίνας Σταρακά σχολίασε αρχικά ο Γ. Καραμητσόπουλος, που παρά το γεγονός ότι απέφυγε να την κατονομάσει της «χρέωσε» διάθεση επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του θέματος των απλήρωτων υπερωριών των εργαζομένων του δήμου Αγρινίου. Ενώ χαρακτήρισε ως παλαιοκομματικού τύπου την συμπεριφορά της.

Άμεση ήταν η απάντηση της Χριστίνας Σταρακά στα σχόλια του Γ. Καραμητσόπουλου. Χωρίς να απαντά επί της ουσίας στα όσα αναφέρει ο Γ. Καραμητσόπουλος, στο γεγονός ότι δηλαδή η συνάντηση των επικεφαλής είχε και άλλα θέματα στην ατζέντα και όχι μόνο αυτό των υπερωριών, η Χριστίνα Σταρακά παρατήρησε με νόημα ότι ο Γ. Καραμητσόπουλος «γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου!»

  • Ο Γ. Καραμητσόπουλος:  Το να αποχωρείς φανερώνει ένδεια πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γ. Καραμητσόπουλου:
Το να αποχωρείς από μια άτυπη συνάντηση των Επικεφαλής των Παρατάξεων που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου για να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα και στη συνέχεια να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς επικοινωνιακά το θέμα των υπερωριών, παραπληροφορώντας και λέγοντας ανακρίβειες, για να χαϊδέψεις τα αυτιά των εργαζομένων και της κοινωνίας φανερώνει ένδεια πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.

Είναι μια συμπεριφορά παλαιοκομματικού τύπου που υποτιμά τους πολίτες και προσβάλει όλους όσους ήμασταν παρόντες καθώς η συνάντηση αυτή δεν έγινε με θέμα αποκλειστικά τις υπερωρίες αλλά για μια σειρά θεμάτων όπως μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος που ουδέποτε μας είπε ότι θα είναι παρόντες οι εργαζόμενοι. Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί είναι ότι λίγο νωρίτερα η ίδια είχε δηλώσει ότι πρέπει να εκδώσουμε μια κοινή ανακοίνωση για όσα θα συζητήσουμε. Στη συνέχεια “συνεπής” σε όσα είπε αποφάσισε να “πληροφορήσει” μόνη της τα ΜΜΕ. Τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο!!!

ΥΓ: Φυσικά η “Συμμαχία Πολιτών” δεν έχει καμιά αντίρρηση για μια συνάντηση του Δημάρχου, των Επικεφαλής των Παρατάξεων, των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων για το θέμα των υπερωριών.

  • Σταρακά για Καραμητσόπουλο: Γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου

Αναλυτικά η απάντηση της Χριστίνας Σταρακά :

Πρώτη φορά βλέπω εκλεγμένο και μάλιστα επικεφαλής δημοτικής παράταξης, από τον προοδευτικό χώρο υποτίθεται, να γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου!Εκεί που με ξεπερνά όμως είναι το σημείο της ανάρτησης όπου,αναφερόμενος στις εκλογές, λέει “τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο”, προφανώς ευτυχής που δήμαρχος έγινε κάποιος αρεστός στον ίδιο, δυστυχώς μακριά από τα προβλήματα των δημοτών !Εγώ δεν θα υποπέσω στο ατόπημα να μην αναφέρω το όνομα του, όπως έκανε εκείνος για μένα. Αναφέρομαι στον Γιώργο Καραμητσόπολο. Κρίμα….

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.