Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:34 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 09:53

Βρήκε ρυθμό η Νεκάξα για το 2.22!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Απερτούρα στο Μεξικό φτάνει προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και όσες ομάδες θέλουν βαθμούς για τα πλέι οφ, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Παίξε νόμιμα στην bet 365

Η Νεκάξα όταν άλλαξε προπονητή, συνέχισε την καταστροφική πορεία της, αλλά έδειχνε να θέλει χρόνο για να μπορέσει να βρει τα πατήματα της με τον Κρους στον πάγκο. Η διακοπή την βοήθησε σε αυτό, δούλεψε περισσότερο και πλέον μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων με τρεις σερί νίκες μάλιστα όπου δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Στην έδρα της είναι δυνατή και θέλει τη νίκη τώρα απέναντι στην Τολούκα, που θα της εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μια θέση στα πλέι οφ. Ο Κρους έχει φέρει στα μέτρα του την ομάδα και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο εσωτερικό της.

Η Τολούκα από την πλευρά της δείχνει κάποια θετικά σημάδια μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά μακριά από την βάση της συνεχίζει να έχει αρκετά θέματα. Δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αλλά τώρα ξέρει ότι και με ισοπαλία ίσως μπορέσει να κάνει την δουλειά. Αλλιώς θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική.

Η Τολούκα δεν πατάει καλά στα εκτός έδρας και γενικά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Η Νεκάξα έχει βρει τον καλό της εαυτό, δεν δέχεται γκολ και κερδίζει με το κλασικό κυνικό στυλ του κόουτς Κρους. Το θέλει περισσότερο, έχει το μομέντουμ και θα πάω στον άσο του 2.22.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για τη Liga MX στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 550 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.