Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 19:10

Σύλλογος "Εν - Τέχνη": Προσφορά αγάπης προς τους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος "Εν - Τέχνη" κάλεσε προ ημερών, τους φίλους μέλη και όχι μόνο, να προσφέρουν ό,τι μπορούσε ο καθένας σε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Με μεγάλη μας χαρά, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που μας δίνει και ελπίδα, όσον αφορά το κομμάτι της αλληλεγγύης με το οποίο ασχολείται ο Σύλλογός μας.

Τα είδη (τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα), μαζεύτηκαν στην επιχείρηση #Magic_Wood στον Άγιο Κωνσταντίνο, την Τρίτη 27 - 10 το απόγευμα, από όπου τα παρέλαβε η ίδια η Γερόντισσα Μαγδαληνή, η οποία ζει και δραστηριοποιείται στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Δερβέκιστας, όπου και δημιούργησε τη δράση, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Θέρμου, αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου "Εν - Τέχνη" ,
#Ιωάννα_Τσιαντοπούλου_παπαγιάννη
#Eftyxia_Patsialou
#Μαρία_Κραβαρίτη
#Konstantina_Hantzara

παρέδωσαν τα είδη που συλλέχθηκαν στην Γερόντισσα, αφού εκείνη τους μίλησε για όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται στην Ιερά Μονή την οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου, αλλά και για τα μελλοντικά της οράματα, σε σχέση με το μοναστήρι.

Στο τέλος, η Γερόντισσα Μαγδαληνή ευχαρίστησε τις κυρίες του Συλλόγου, αλλά και όλον τον κόσμο που πρόσφερε με αγάπη από το υστέρημα ή από το περίσσευμά του, αυτά τα τόσο σπουδαία για κάποιους συνανθρώπους μας, είδη.

Ο Σύλλογος "Εν - Τέχνη" θέλει να ευχαριστήσει θερμά επίσης, όλους όσους πρόσφεραν με την καρδιά τους, για αυτούς τους ανθρώπους που πέρασαν και περνούν δύσκολες στιγμές.

 

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.