Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 12:09

Στοπ αντεξουσιαστών στην μηχανοκίνητη πορεία στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H προγραμματισμένη για σήμερα μηχανοκίνητη πορεία για να τιμηθεί η Εθνική Επέτειος στο Αγρίνιο ακυρώθηκε.

Ομάδα αντεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν στην αερογέφυρα δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συμβολικής ενέργειας κάποιων που σχεδίαζαν να τιμήσουν τους ήρωες του «ΟΧΙ» με διαφορετικό τρόπο καθώς, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορονοϊό, ματαιώθηκαν οι παρελάσεις.

Ειδικότερα, στην αερογέφυρα από τις 11.15 είχαν συγκεντρωθεί κάποια αυτοκίνητα και προσέρχονταν και άλλα καθώς το ραντεβού είχε οριστεί στις 11.30.

Ωστόσο αντεξουσιαστές έκαναν συγκέντρωση σε μικρή απόσταση με σκοπό να εμποδίσουν την πορεία, φώναζαν συνθήματα και επικράτησε και μικρή ένταση.

Οι συγκεντρωμένοι οδηγοί αποχώρησαν και η αστυνομία  απέτρεπε την  προσέλευση στη συνέχεια άλλων οχημάτων που πλησίαζαν για να αποφευχθεί περισσότερη ένταση.

Το κάλεσμα στην μηχανοκίνητη πορεία είχε γίνει κυρίως μέσω των social media όπως και σε άλλες πόλεις.

Ταυτόχρονα ωστόσο κινητοποίηση για να μην γίνει η συγκέντρωση έγινε και στους κόλπους των αντεξουσιαστών που το βράδυ του Σαββάτου (24-10-2020) ανήρτησαν πανό με σύνθημα «φασίστες στο Αγρίνιο; Θα τους τσακίσουμε», στην αερογέφυρα.

Αντίστοιχα σκηνικά συνέβησαν και σε άλλες πόλεις, όπως η Πάτρα.  Αυτά λοιπόν διαδραματίστηκαν την βροχερή 28η Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 448 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.