Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 19:25

ΟΠΕΚΑ: Πώς γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις -Που χρειάζεται ραντεβού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διευκρινίσεις σχετικά με την εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις παρέχει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, με σκοπό την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και με βάση το επιδημιολογικό επίπεδο στο οποίο εντάσσεται κάθε περιφερειακή ενότητα, αλλά και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ανακοινώνει τα εξής:

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13.10.2020 εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΟΠΕΚΑ γίνεται ως εξής:

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας-(Κοζάνη) θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού τηλ. 24610-32307, 24610-36484, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Αχαΐας, Κρήτης, θα γίνεται υποχρεωτικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να κλείσουν ραντεβού, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν:

Ο ΟΠΕΚΑ τονίζει ότι βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του. Οι πολίτες μπορούν, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), να ενημερώνονται για όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχονται.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 531 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.