Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 09:52

Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής”Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ”: Τοποθέτηση Αρχιερατικού Επιτρόπου Κανάγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου κατά την Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος ανήγγειλε την τοποθέτηση του π. Καλλινίκου  Αρχιερατικου Επίτροπου της Περιφέρειας Κανάγκας. 

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον π. Καλλίνικο για την υπακοή του στην Εκκλησία τονίζοντας πως η εκκλησιαστική και θεολογική του  παιδεία καθώς και η ελληνική γλώσσα  που χειρίζεται άριστα, (σπούδασε ελληνική φιλολογία στην Ελλάδα)  αποτέλεσαν στοιχεία για να τοποθετηθεί σε αυτή την θέση και να υπηρετήσει άμεσα τον Επίσκοπο και την Εκκλησία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονο τον π. Χρυσόστομο και χειροθέτησε Εκκλησιαστικούς τέσσερους νέους του Καθεδρικού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευάρεστη διακονία στην Εκκλησία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.