Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:02 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:46

ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι

Πλησιάζει η μέρα πληρωμής απ’ τον ΟΠΕΚΑ για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), το επίδομα ενοικίου και μία σειρά άλλων επιδομάτων για τον Οκτώβριο. Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την πληρωμή των επιδομάτων:

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Η πληρωμή στους δικαιούχους για τον Οκτώβριο (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Σεπτεμβρίου κι έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Οκτωβρίου, δηλαδή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Επίδομα ενοικίου

Η πληρωμή στους δικαιούχους για τον Οκτώβριο (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Σεπτεμβρίου κι έχει εγκριθεί) του Επιδόματος Ενοικίου – Στέγασης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Οκτωβρίου, δηλαδή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Προνοιακά και διατροφικά επιδόματα

Η πληρωμή στους δικαιούχους για τον Οκτώβριο θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Οκτωβρίου, δηλαδή την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Επίδομα παιδιού

Η πέμπτη διμηνιαία δόση του Επιδόματος Παιδιού 2020, που αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θα καταβληθεί την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου (τελευταία εργάσιμη) σε όλους όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2020.

Πληροφορίες από dikaiologitika.gr

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 544 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.