Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:45

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο. Αναλυτικά:

1) To ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ – ISTOANALYSIS, στο Αγρίνιο, αναζητά πτυχιούχο Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων (ΤΕΙ) ή Βοηθό Ιατρικών Εργαστηρίων (ΙΕΚ), ιδανικά με προϋπάρχουσα εμπειρία, με προοπτική πλήρους απασχόλησης σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Προαπαιτούμενα είναι: η αποδοτικότητα στις απαιτήσεις της εργασίας, η διάθεση για εξέλιξη και το πνεύμα συνεργασίας.
Τηλέφωνα: 6932536886, 6973882351. Βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρα Μπιτχαβά ζητούν καθηγήτρια Αγγλικών με άδεια διδασκαλίας. Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 439121.

3) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καθηγήτριες – καθηγητές Αγγλικών και Γερμανικών για να στελεχώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα μας, σε ένα άριστο και εξελισσόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Πληροφορίες για επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2641058218, 2641100370, 2641044264 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

4) ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ αλουμινοκατασκευών Β. Νικολέτας ζητείται για εργασία πλήρους απασχόλησης τεχνίτης αλουμινοκατασκευών. Τηλ. 6944 464004 και 26410 26933.

5) ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ στο Αγρίνιο, ζητείται για πλήρους απασχόλησης εργασία Αρχιτέκτων Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός ή σχεδιαστής/στρια με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων δισδιάστατης (2d) και τρισδιάστατης (3d) σχεδίασης (ενδεικτικά: Autocad, Archicad, Sketch Up, Rhino, 3DSMax, Photoshop). Αποστολή βιογραφικών / Portfolio στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θέση στη Σταμνά

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για service – μπουφέ, από 25 έως 35 ετών, για κατάστημα καφέ μπαρ στη Σταμνά, με ικανοποιητικές αποδοχές. Τηλ. 6947 494747.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (23/10) στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.