Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:12 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:13

Άγγελος Λέπουρης - "Άλλος Έγινα Για Σένα " | Νέο Ραδιοφωνικό Single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επτά  χρόνια μετά το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο και ύστερα από πολλές επιτυχίες, ο Άγγελος Λέπουρης  μας χαρίζει για άλλη μια φορά μια μεγάλη Φθινοπωρινή  επιτυχία !!

Ως «Άλλος έγινα για σένα» παρουσιάζεται ο Άγγελος Λέπουρης  με ένα up-tempo τραγούδι και συνεχίζει να μας ταξιδεύει  στον ρυθμό του, σε μουσική και στίχο Βασίλη Καρανικόλα

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Άγγελου Λέπουρη με την Keys Records  μόλις κυκλοφόρησε με το επίσημο  4 k video clip.

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή που ανατρέπει τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και φέρνει κάτι εντελώς φρέσκο και διαφορετικό στην ελληνική δισκογραφία. Ένα τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά γι'αυτή τη συνεργασία και μία μεγάλη επιτυχία που σίγουρα θα αγαπήσουμε.

Η σκηνοθεσία  του Αργύρη Ναστόπουλο, μέλος του συγκροτήματος των One, που για μία ακόμα φορά μας παρουσιάζει μια πολύ ξεχωριστή δουλειά και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Ένα γύρισμα που κράτησε για πάνω από 12 ώρες και ένα 4k video clip αντάξιο αυτής της μεγάλης συνεργασίας. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο γνωστό Exitus-Escape Room  σε ένα πραγματικό σκοτεινό δωμάτιο που εξελίσσονται καταστάσεις που στο τέλος ήρθε η ώρα ν του’ δινε ένα είδος εκτόνωσης και ασχολίας, μέσα στην μεγάλη κατάθλιψη ερωτική, που περνούσε…

Ο Άγγελος Λέπουρης χωρίζει και  μένει εσώκλειστος  με δόλο στο δωμάτιο και κρίνεται ως επικίνδυνος.

Μία όμορφη ερωτική ιστορία που τελείωσε και που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως ταινία μικρού μήκους αφού στο τέλος όλοι οι χωρισμένοι βρίσκονται σε ένα δωμάτιο και σπάνε ότι βρούνε στο χώρο για να εκτονωθούν.

Ένας φρέσκος και δυναμικός ήχος από την keys Records!!!

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

iTunes: https://apple.co/33TxMix

Spotify: https://spoti.fi/3iTb5Q2

Deezer: https://bit.ly/3lKBPE9

Δείτε το official 4k video στο YouTube:

Καλή Ακρόαση.

Διαβάστηκε 673 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.