Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 18:10

Η αγροτική ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου στην συνάντηση Θ. Βασιλόπουλου - Ι. Τριανταφυλλάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα αγροτικά προγράμματα κατάρτισης για τους νέους αγρότες και ζητήματα γενικότερα για την αγροτική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Αστακού στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας κυριάρχησαν στις συναντήσεις που είχε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου,  Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και αγροτικούς φορείς. 

 Ο αγροτικός σχεδιασμός της Περιφέρειας συνεχίζεται και στην κατεύθυνση αυτή ο κ Βασιλόπουλος πυκνώνει τις επαφές σε όλους τους Δήμους και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, όπως και στον Δήμο Ξηρομέρου, όπου κατέγραψε τα προβλήματα που του έθεσαν εκπρόσωποι από την τοπική Ένωση όπως επίσης κτηνοτρόφοι και αλιείς.

 Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τον  ισχυρότερο  οικονομικό πυλώνα της Περιφέρειάς μας και παράλληλα, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας που πρέπει να διαφυλάξουμε. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους αγροτικούς φορείς να απαντάμε άμεσα στα προβλήματα που υπάρχουν και στις τρεις περιφερειακές ενότητες, ενώ όπου απαιτείται πιέζουμε την πολιτική  ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης». 

Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία