Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 12:48

Κ.Ο.Μ.Η. Αγρινίου: Στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου οι Δωρεάν Δειγματοληψίες για τον Κορωνοϊό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου συνεχίζονται οι Δωρεάν Δειγματοληψίες για τον Κορωνοϊό.

Στα πλαίσια των δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και  την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου ανακοινώνεται ότι  από  αύριο, Τρίτη 27/10/2020 και καθημερινά από 8:30πμ έως 10:00πμ η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Αγρινίου θα παραβρίσκεται στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Δημητρίου για την διενέργεια δωρεάν PCR τεστ μοριακής ανίχνευσης  για τον Κορωνοϊό .

Το τεστ απευθύνεται σε πολίτες που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.α), καθώς τα άτομα με συμπτώματα θα πρέπει να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση ασφαλών αποστάσεων) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΑΜΚΑ τους διευκολύνοντας το έργο της ΚΟΜΥ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1010 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.