Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 15:08

Ευχαριστεί τον δήμο Αγρινίου ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τον δήμο Αγρινίου ευχαριστεί η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ Μεσολόγγι-ΒΑΧΙ (Χαρίλαος Τρικούπης) που αγωνίσθηκε χθες για πρώτη φορα στη Basket League χρησιμοποιώντας ως έδρα το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.
Αναφέρει η ανακοίνωση:
Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς. Πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, καλούμαστε να σταθούμε στο ίδιο επίπεδο με ομάδες που έχουν, όπως είπε και ο coach, “γράψει πολλά χιλιόμετρα στα παρκέ της Α1”. Σε αυτή τη, μεγάλη πραγματικά, προσπάθεια, που γίνεται από όλους μας, είμαστε τυχεροί να έχουμε δίπλα μας, φίλους και αρωγούς, τους γείτονές μας, την φιλόξενη πόλη του Αγρινίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο κο Παπαναστασίου, τον Αντιδήμαρχο κο Ζαρκαβέλη, τους υπαλλήλους του δήμου και του γηπέδου, για την αμέριστη στήριξή τους όλη αυτή την περίοδο.
Χτίζουμε μία υγιή και δυνατή σχέση και προσδοκούμε σε μία επιτυχημένη συνέχεια.
Στις φωτογραφίες η πρόεδρος της ομάδας του Μεσολογγίου Β.Μπελέκου με τον αντιδήμαρχο Αγρινίου Χρ.Ζαρκαβέλη 
agrinionews.gr
Διαβάστηκε 761 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.