Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:55 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 01:25

Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποζημιώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών των Υποκαταστημάτων και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την προώθηση του εκτιμητικού έργου των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τις καταστροφικές συνέπειες του Μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», σε διάφορες περιοχές της χώρας, συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Διαπιστώθηκε ότι το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο έχει διατεθεί για την ενίσχυση των υπηρεσιών των Υποκαταστημάτων στις πληγείσες περιοχές εργάζεται συστηματικά και έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στην πορεία του εκτιμητικού έργου των ζημιών Φυτικού και Ζωικού Κεφαλαίου και την προσεχή εβδομάδα ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει στην πληρωμή προκαταβολών και εξοφλήσεων των ζημιών αυτών.

Αποφασίστηκε η κατά το δυνατόν ταχύτερη αποστολή των νέων πορισμάτων και η καταχώρηση τους στα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσει άμεσα τόσο η προκαταβολή όσο και η εξόφληση αποζημιώσεων στους δικαιούχους και στις περιπτώσεις αυτές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Δούκας, η Γενική Διευθύντρια κ. Χρυσούλα Γάσπαρη, ο Προϊστάμενος του Τμήματος στη Διεύθυνση Ασφάλισης και Ενισχύσεων κ. Σταύρος Καουκάκης και οι προϊστάμενοι των Υποκαταστημάτων Λάρισας, κ. Μιχάλης Λιόντος, Πάτρας κ. Γιώργος Κεχαγιάς και Λαμίας κ. Χρήστος Λιάλιος.

Διαβάστηκε 562 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία