Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 01:20

Το «ευχαριστώ» του Τριανταφυλλάκη στο Φαρμάκη για τα σφαγεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αίτημα για ένταξη του έργου ολοκλήρωσης των σφαγείων Αστακού στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει υποβάλλει ο Δήμος Ξηρομέρου.

Πρόκειται για να ένα κρίσιμο έργο προκειμένου να λειτουργήσουν τα σφαγεία του Αστακού, που έχουν κατασκευαστεί από το 2015, ωστόσο παραμένουν ανενεργά, αφού δεν έχει δοθεί λύση στο ζήτημα της επεξεργασίας και διάθεσης των υγρών αποβλήτων τους.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου πάντως έσπευσε μέσω των social media να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για την ανταπόκρισή του.

«Ένα έργο που είχε βαλτώσει για πολλά χρόνια, ήταν απαίτηση του κτηνοτροφικού κλάδου της περιοχής μας και αφορά τα σφαγεία Αστακού» ανέφερε ο Γ. Τριανταφυλλάκης προσθέτοντας : «θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας,  Νεκτάριο Φαρμάκη, που ανταποκρίθηκε και σε αυτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου,τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 670 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.