Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:45

Αγρίνιο: Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Καθηγητές Αγγλικών και Γερμανικών αναζητάει Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Αγρίνιο, για να στελεχώσει την ομάδα του. Η αγγελία του Φροντιστηρίου:

Ζητούνται καθηγήτριες – καθηγητές Αγγλικών και Γερμανικών για να στελεχώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα μας, σε ένα άριστο και εξελισσόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Πληροφορίες για επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2641058218, 2641100370, 2641044264 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (23/10) στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
agriniovoice.gr
Διαβάστηκε 622 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.