Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:44

Ανοιχτή θέση εργασίας σε Διαγνωστικό Εργαστήριο στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Ανοιχτή θέση εργασίας σε Διαγνωστικό Εργαστήριο στο Αγρίνιο υπάρχει αυτό το διάστημα. Η αγγελία εύρεσης προσωπικού αναφέρει:

To ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ – ISTOANALYSIS, στο Αγρίνιο, αναζητά πτυχιούχο Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων (ΤΕΙ) ή Βοηθό Ιατρικών Εργαστηρίων (ΙΕΚ), ιδανικά με προϋπάρχουσα εμπειρία, με προοπτική πλήρους απασχόλησης σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Προαπαιτούμενα είναι: η αποδοτικότητα στις απαιτήσεις της εργασίας, η διάθεση για εξέλιξη και το πνεύμα συνεργασίας.
Τηλέφωνα: 6932536886, 6973882351. Βιογραφικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (23/10) στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

agriniovoice.gr

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Διαβάστηκε 618 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.