Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:31

Αγρίνιο: κινητοποίηση για τη στήριξη οικογένειας με παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mεγάλη είναι η κινητοποίηση στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας του Αγρινίου για την οικονομική στήριξη οικογένειας της οποίας το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» δυστυχώς, πριν λίγο καιρό, γιος συναδέλφου  διαγνώστηκε με σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου.

Το παιδί έχει υποβληθεί ήδη σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία και έχει προγραμματιστεί να χειρουργηθεί σύντομα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως τα έξοδα του χειρουργείου και γενικότερα της θεραπείας είναι εξαιρετικά μεγάλα.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Συλλόγου  ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό από τα σχολεία των δήμων Αγρινίου και Θέρμου, ώστε να βοηθήσει την οικογένεια να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όλους τους συναδέλφους, που δύνανται, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Παρακαλεί θερμά το όποιο χρηματικό ποσό συγκεντρωθεί σε κάθε σχολική μονάδα να παραδοθεί από τον Δ/ντή ή τον Προϊστάμενο του σχολείου στον Πρόεδρο ή στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου

«Γνωρίζουμε πως η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη οικονομικά για τους περισσότερους, όμως -όπως αποδείχθηκε και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν- και η ελάχιστη συνδρομή του καθενός μας μπορεί να αποτελέσει μεγάλη οικονομική βοήθεια για την άτυχη οικογένεια», αναφέρει ο Σύλλογος.

Σημειωτέον πως παράλληλα διευθύνσεις σχολείων έχουν γνωστοποιήσει το ζήτημα στους γονείς ενώ πολλές είναι οι σχετικές κοινοποιήσεις στο facebook.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 463 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.