Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:30

Αγρίνιο: ανώνυμος βραβεύει τον εισακτέο σε παιδαγωγικό με το μεγαλύτερο βαθμό-ευχαριστεί το 6ο ΓΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστίες εκφράζουν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου προς τον ανώνυμο πολίτη ο οποίος απονέμει κάθε χρονιά χρηματικό βραβείο προς τον μαθητή ή τη μαθήτρια σχολείου της περιοχής μας που κατάφερε να επιτύχει τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και εισήχθη σε Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το βραβείο αυτό απέσπασε φέτος η αποφοιτήσασα μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Ανδριάννα Σβερδίλα του Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες και την αναγνώρισή τους προς τον ανώνυμο πολίτη ο οποίος απονέμει κάθε χρονιά χρηματικό βραβείο προς τον μαθητή ή τη μαθήτρια σχολείου της περιοχής μας που κατάφερε να επιτύχει τον μεγαλύτερο γενικό βαθμό πρόσβασης και εισήχθη σε Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Αισθανόμαστε επίσης υπερήφανοι που το βραβείο αυτό απέσπασε φέτος η αποφοιτήσασα μαθήτρια του σχολείου μας Ανδριάννα Σβερδίλα του Κωνσταντίνου.

Συγχαίρουμε τον ανώνυμο δωρητή και ελπίζουμε το παράδειγμα της ευεργεσίας του να το παρακολουθήσουν τόσο οι μαθητές όσο και οι φορείς της περιοχής μας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 474 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.