Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:05 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:15

Ενημερωτική εκδήλωση στο Αγρίνιο για τη Νόσο Crohn - Ελκώδη κολίτιδα (Σαβ 24/10/2020 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί στις το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 εκδήλωση με θέμα: «Νόσος Crohn και Ελκώδη κολίτιδα (οι αόρατες αναπηρίες)», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ατόμων με νόσο crohn και ελκώδη κολίτιδα, καθώς και η πληροφόρηση του κοινού σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η νόσος.

«Πάνω από 5.000.000 άνθρωποι παγκοσμίως και μεταξύ αυτών περίπου 20.000 έλληνες και ελληνίδες ζουν με τη νόσο Crohn ή την ελκώδη κολίτιδα , παθήσεις που είναι γνωστές ως Ιδιοπαθή ,Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου (ΙΦΝΕ). Είναι  ιδιαίτερα σημαντική η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού ώστε ν΄ ανοίξει ο δρόμος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που πάσχουν από αυτά» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος. 

προσκληση εκδηλωση 24 10 2020

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.