Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 23:46

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Ανακοίνωση για τις πληρωμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πίστωσης των δικαιούμενων ποσών κάθε παραγωγού και, φυσικά, ανάμεσά στους 539.609 δικαιούχους βρίσκονται και όλοι εκείνοι που για μια ακόμη φορά εμπιστεύτηκαν τα ΚΥΔ του δικτύου μας.

Φέτος, μάλιστα, ακόμη περισσότεροι, με ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό πληρωμής και νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

  • Τα ΚΥΔ, συνεπώς, που δεν δέχτηκαν να συμβιβαστούν και να μπουν κάτω απ' την «ομπρέλα προστασίας» του μηχανογράφου, αντιδρώντας στους εκβιασμούς και σε αυτή καθ' εαυτή την πώληση της «προστασίας», δικαιώνονται ξανά.

Και ως ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ αισθανόμαστε υποχρεωμένοι δημόσια να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς, τα συνεργαζόμενα ΚΥΔ, αλλά και τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΟΠΕΚΕΠΕ, που σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν με άψογο τρόπο να φέρουν σε πέρας ένα τόσο σύνθετο έργο και να διασφαλίσουν την καταβολή των 696.596.038,36 ευρώ, που αποτελούν την προκαταβολή του 70% της Βασικής Ενίσχυσης.

Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις παράνομες επιδοτήσεις και το κύκλωμα με τα βοσκοτόπια, τη δράση του οποίοι καταγγείλαμε και αναδείξαμε αποκαλύπτοντας τον τρόπο δράσης των επιτηδείων, κυρίως, δε, η αναζήτηση λύσεων που οριστικά θα απαλλάξουν το χώρο από αετονύχιδες, αεριτζήδες και κερδοσκόπους, με όποιες και όσες παρεμβάσεις χρειάζονται τόσο σε επίπεδο απόδοσης δικαιοσύνης όσο και σε ότι έχει να κάνει με το καθ' όλα διάτρητο μηχανογραφικό σύστημα, που επέτρεψε και εξέθρεψε αυτά τα φαινόμενα.

Διαβάστηκε 768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία