Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 19:19

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 ως τις 5 το πρωί και χρήση μάσκας παντού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εφαρμογή των μέτρων θα ισχύσει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Παρακολουθήστε όλο το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σήμερα σημειώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων καθώς έφτασαν τα 882.

Για ακόμα μια φορά και με τα κρούσματα κορονοϊού σε δυσθεώρητα ύψη ο πρωθυπουργός επιλέγει να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με ακόμα ένα διάγγελμα προκειμένου να ανακοινώσει νέα μέτρα για να περιοριστεί η διασπορά. Σήμερα ανακοινώθηκαν 882 νέα κρούσματα κορονοϊού και δυστυχώς σημειώθηκε και ρεκόρ θανάτων καθώς σε μια ημέρα 15 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα προσπαθήσει να μιλήσει όσο πιο απλά γίνεται για την σημερινή πραγματικότητα. Είπε ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται και στα πολλά τεστ που γίνονται, αλλά ο ιός σε πολλές περιοχές μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα.

Τόνισε ότι το δεύτερο κύμα είναι σφοδρότερο και αφορά πολύ τους νέους. Ο πρωθυπουργός είπε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 το πρωί και η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού.

Δείτε ζωντανά το διάγγελμα του πρωθυπουργού 

newsit.gr

Διαβάστηκε 709 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 23:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/