Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 19:24

Καταχώρηση αριθμού σήμανσης Ιπποειδών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση που αφορά στη Δράση 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η Διεύθυνση Ζωικών Γενετικών Πόρων και Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων του ΥΠΑΑΤ, σας ενημερώνει ότι:

Στο πλαίσιο των διοικητικών/διασταυρωτικών ελέγχων για τον υπολογισμό πληρωμής προκαταβολής της Δράσης 10.1.09 ,οι ενταγμένοι δικαιούχοι με ιπποειδή της 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων», οφείλουν να καταχωρήσουν τον αριθμό σήμανσης ΌΛΩΝ των ενταγμένων (ήδη καταχωρημένων και καινούργιων που θα προκύψουν από τυχόν αναθεώρηση αριθμών σήμανσης) ίππων τους στο Πληροφοριακό Σύστημα υποστήριξης υλοποίησης της Δράσης 10.1.09 στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1019/ κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών, σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης εφαρμογής και επιλέγοντας την εντολή της «αντιγραφής» ώστε να μεταφερθούν οι αριθμοί ενωτίων που καταχωρήθηκαν την προηγούμενη χρονιά και να διευκολυνθούν στην εκ νέου καταχώρηση των ήδη καταγεγραμμένων ίππων με αριθμό σήμανσης από το προηγούμενο έτος.

Επισημαίνεται ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των ζώων με σήμανση όπου δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των ζώων του Τεχνικού δελτίου.

Το Πληροφοριακό Σύστημα υποστήριξης της Δράσης 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» θα είναι προσβάσιμο από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Διαβάστηκε 593 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία