Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 18:53

Η “Ηλιαχτίδα” ευχαριστεί την «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

10η Χρονιά Εθελοντισμού «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Α.μεΑ.- Γονέων & Φίλων ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Super Market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» της περιοχής μας, διότι αφιέρωσαν την 10η Χρονιά Εθελοντισμού στην ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ μας. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες συσκευασμένων τροφίμων, οι οποίες μας παραδόθηκαν παρουσία στελεχών των «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ», του προέδρου της ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ΄΄ κ. Γιαννόπουλου Ελευθέριου και της Διοικητικής Διευθύντριας του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄ κ. Τσιούνη Μαρίας, στις 20-10-2020.

Τα παραπάνω τρόφιμα προορίζονται για την κάλυψη βασικών αναγκών οικογενειών του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τα Super Market «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» για την πολυετή προσφορά τους στην ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄, αλλά και για την χθεσινή ιδιαίτερη πράξη τους.
Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.