Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 18:52

Ξέσπασμα χαροκαμένης μάνας από το Αγρίνιο: “Κατήργησα τον Θεό και λυτρώθηκα…”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"Καταστρέφεσαι και πρέπει να δοξάζεις ένα Θεό που δεν υπάρχει κι αν υπάρχει είναι ο,τι πιο εγωιστικό κ απάνθρωπο γνώρισα"

Η Αθανασία Δημητρίου, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πριν μερικούς μήνες, όταν με τραγικό τρόπο, το καλοκαίρι, έχασε τον γιο της από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της,  αναρτά τις σκέψεις της, σχολιάζοντας  πριν λίγες μέρες, τους συχνούς θανάτους νέων ανθρώπων.

Οι σκέψεις αυτές, έχουν φιλοσοφικές και θεολογικές προεκτάσεις και σαφώς έναν θυμό για μια απώλεια, που θα την ακολουθει για πάντα.

“Καταστρέφεσαι και πρέπει να δοξάζεις ένα Θεό που δεν υπάρχει κι αν υπάρχει είναι ο, τι πιο εγωιστικό κ απάνθρωπο γνώρισα”, γράφει μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας “άδικο” και “εγωιστή” τον Θεό. Παράλληλα στηλιτεύει το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτήρισαν “αμάρτημα” το ότι δώρισε τα όργανα του γιου της…

Γράφει συγκεκριμένα:

Καθημερινά φεύγουν νέοι άνθρωποι και δη παιδιά – λουλούδια.. Βλέπω ότι εύχεστε όλοι καλό παράδεισο.. Λέτε- και κυρίως οι εκπρόσωποι της εκκλησίας – ότι ο Θεός επέτρεψε να φύγει ένα παιδί… Χάσαμε το μέτρημα.. Χρειάζεται αγγέλους, λέτε…

Πόσους αγγέλους χρειάζεται αυτός ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗΣ ΘΕΟΣ??? Και κλείνει τα σπίτια των ανθρώπων, αρρωσταίνει τη μάνα για όλη της τη ζωή κ χάνονται νέα παλικάρια αμέτρητα κάθε μέρα… Αυτή είναι η σοφία που έπλασε τον κόσμο?, αυτή η φιλευσπλαχνια του?, και γιατί έστειλε το γιο του να σταυρωθεί αφού σταυρώνει τόσες μάνες κάθε μέρα? Απαντήσεις δεν σου δίνουν… Έτσι… Απλά… Πρέπει να το χαψεις αυτό το παραμύθι… ΜΆΝΑ… στην επιστήμη ο, τι και να ρωτήσεις υπάρχει απάντηση κι αν δεν απαντήσεις είσαι άχρηστος επαγγελματίας. Δικαιως… ΣΕ αυτούς ποτέ… Καμία απάντηση δεν παίρνεις.

Καταστρεφεσαι και πρέπει να δοξαζεις ένα Θεό που δεν υπάρχει κι αν υπάρχει είναι ο, τι πιο εγωιστικό κ απάνθρωπο γνώρισα. Οταν δωρισα τα όργανα του 16 χρόνου μονάκριβου γιου μου, μου είπαν ότι αμάρτησα. Τη ζωή τη δίνει κ την παίρνει ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.. ο Θεός.

Μην μου απαντήσει κανείς. Σεβαστές οι απόψεις κ οι πεποιθήσεις όλων… Αυτή είναι η δική μου πεποίθηση κ αξία πια.. Γιατί σε όσους δοκιμάζονται μια ζωή και είναι αξιοπρεπεστατοι τους πληρώνει με τη χαριστική βολή… Με ένα τυφλό κ ύπουλο χτύπημα. Αυτός είναι ο δίκαιος θεός… Τον οποίο κατηργησα και λυτρωθηκα. Ευχαριστω

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 915 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.