Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:40

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Απάντηση του Αντιδημάρχου Σπύρου Βασιλείου για το αλιευτικό καταφύγιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε απάντησή του προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτριο Κοτσόργιο, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Σπύρος Βασιλείου αναφέρει:

«Κύριε Κοτσόργιο,

 Οφείλατε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει πρωτόκολλο οριστικής παράδοσης και παραλαβής για το αλιευτικό καταφύγιο.

Το μόνο που υπάρχει είναι το πρωτόκολλο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ παραλαβής ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ (οράτε έγγραφο με ημερομηνία 26-10-2009 δλδ επί νομαρχιακού λιμενικού ταμείου). Συνεπώς για να σας πληροφορήσουμε εμείς οι… «ανεπαρκείς» εσάς τον.. «γνώστη» ότι η διοικητική παραλαβή για χρήση σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν. 3669/2008 δεν αντικαθιστά και δεν αναπληρώνει την οριστική παραλαβή και απαγορεύει οποιαδήποτε εργασία στο χώρο του καταφυγίου.

Επίσης, για να μαθαίνετε αγαπητέ κ. Κοτσόργιο οριστική παραλαβή του έργου από το 2009 δεν έχει γίνει. Αλήθεια, εσείς δεν το γνωρίζετε αυτό; 

Και μιας και μιλήσατε για τις πληρωμές, σας παρακαλούμε να μας προσκομίστε  έστω μια απόδειξη πληρωμής προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο εάν έχετε. Άλλως δημοσιοποιήστε τις αποδείξεις πληρωμών του Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου, αν έχετε.

Στην διάθεσή σας πάντα για να σας ενημερώνουμε με εγκυρότητα και υπευθυνότητα».

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών

Δήμου Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

 

Σπύρος Βασιλείου

Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.