Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:43

Μία (1) δίμηνη πρόσληψη στον Δήμο Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολόκληρη η προκήρυξη και τα σχετικά έγγραφα

Την πρόσληψη ενός ατόμου  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, ανακοίνωσε ο Δήμος Θέρμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες από τις έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες και κατολισθήσεις, ειδικά στο ορεινό χωμάτινο οδικό δίκτυο του Δήμου.

Πρόκειται για μία θέση Ειδικότητας ΔΕ-28 Χειριστή Μηχανημάτων Έργων (JCB).

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης:

1. Να είναι Έλληνες Πολίτες ή πολίτες χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε.
2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν (άρθρο 14 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύει)
4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κλπ.)

Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμούνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυράνε καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στον Δήμο Θέρμου, Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού, Πλατεία Οικ. Νικολίτσα Τ.Κ. 300 08, υπ’ όψιν κ. Γλαβά Σωτηρίου εντός εύλογης προθεσμίας και όχι πέραν των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και
στην ιστοσελίδα του Δήμου (σ.σ. 19/10), επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα:

1. Αίτηση (επισυνάπτεται στην ιστοσελίδα του Δήμου) στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.

2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών (όπου απαιτείται).

3. Ακριβές αντίγραφα των σχετικών αδειών (όπου απαιτείται).

4. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599 / 86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο φορέα μέσα στο 12μηνο.

5. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 ότι: α) δεν έχουν κώλυμα διορισμού σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 3584/07 (δεν έχουν καταδικαστεί, δεν είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση, δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση), β)
πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07, γ) έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

6. Πρόσφατη βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Η Ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνεργος έως και την ημερομηνία έκδοσης της ανωτέρω βεβαίωσης.

7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ανήλικα τέκνα).

8. Φωτοτυπία ταυτότητας.

9. Μονογονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας (Πιστοποιητικό Οικ. Κατάστασης, επιμέλεια).

10. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας.

11. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.

Ολόκληρη η προκήρυξη με τα προσόντα και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, ΕΔΩ.

ΕΝΤΥΠΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ-ΠΕΡΙ-ΜΗ-ΚΩΛΥΜΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΑ-ΤΟ-ΑΡΘΡΟ-16 (1)

ΕΝΤΥΠΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ-ΑΙΤΗΣΗΣ

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 617 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.