Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:42

Χαρδαλιάς για κόσμο στα γήπεδα: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα επιδημιολογικά δεδομένα του τελευταίου 24ωρου οδήγησαν στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όπως σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη και διαχείρισης κρίσεων αναφέρθηκε στο ζήτημα της παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα. Θυμίζουμε ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπήκε «φρένο» στην επιστροφή κόσμου στα γήπεδα.

Όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε μία πρόταση από την ομάδα της Super League που είχε και ασφαλιστικές δικλείδες. Τόνισε ότι ήταν αρκετά καλή και εφαρμόσιμη. Όπως σημείωσε όμως η επιθετική έξαρση του ιού από χθες το βράδυ οδήγησαν τον Πρωθυπουργό να πάρει πίσω την απόφαση.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή όσο αξιοπιστα κι αν φαίνονταν τα πρωτόκολλα. Θα περνούσε λάθος μήνυμα στην κοινωνία αφού είναι ώρα επαγρύπνησης».

sdna.gr

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.