Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:24 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:26

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Παραβόλας (Κυρ 25 - Τρι 27/10/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλύτου στην Ενορία μας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του καθ΄ ημάς Ιερού Ναού με αισθήματα αγάπης, ιδιαιτέρας τιμής και πνευματικής χαράς, σας προσκαλούν να συνεορτάσετε εις την Ιεράν Πανήγυριν της Ενορίας ημών, με σειρά Ιερών Ακολουθιών επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, Προστάτου, Πολιούχου, Ακοιμήτου Πρεσβευτού και Εφόρου αυτής.Το  πρόγραμμα της εορτής  έχει ως εξής :

  • Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και περί ώρα  07:00 πμ  θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία  Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ ΚΟΣΜΑ όπου θα γίνει και η τιμητική επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον επί 60 και πλέον έτη Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού.
  • Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 17:00μμ θα γίνει η μεταφορά της Θαυματουργού εικόνος του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στο παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους και στις 18:30 θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
  • Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 07:00πμ η Ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος
  • Το απόγευμα της εορτής και ώρα 18:00 η Ακολουθία του μεθεόρτιου Εσπερινού και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση του Αγίου Δημητρίου και η μεταφορά της Θαυματουργού Εικόνος στην οικεία της θέση.
  • Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17:00μμ το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου και εν συνεχεία η Ακολουθία του Εσπερινού επί τη εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

agdimitriosparabolas.blogspot.com

Διαβάστηκε 494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.