Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:28 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:25

Στην Αμφιλοχία ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής για τα εγκαίνια του Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αμφιλοχία βρίσκεται σήμερα ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Κατσούλα πριν από τα επίσημα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου.

Mαζί του βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης, όπως και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Μπόκας, αλλά και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, Στάθης Τζέμος.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Κατσούλας παρέδωσε αναμνηστικά τρία βιβλία στους πυροσβέστες. Πρόκειται για τα βιβλία, «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος – Μία πόλη ένας θρύλος» του Παναγιώτη Τριανταφύλλη και τους δύο τόμους του «Ταξίδι σε χρόνια λησμονημένα – Αμφιλοχία Καρβασαράς 1829-1944» του Νικόλαου Τέλωνα.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα μεταβούν στο νεοσύστατο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χαλκιόπουλου Βάλτου, όπου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια.

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.