Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 11:09

Πανίσχυρη επιθετικά η Τσέλσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Πόσο ψαγμενος στο στοιχημα είσαι;

Τσέλσι - Σεβίλλη: Από τον 5ο Όμιλο του Champions League, με τη στοιχειώδη προσοχή, θα περάσουν και οι δύο ομάδες. Ρεν και Κράσνονταρ δεν είναι αυτού του επιπέδου, ώστε να τις κοντράρουν έντονα και σε βάθος χρόνου. Το ζήτημα είναι να μπορέσουν να πάρουν αυτούς τους βαθμούς. Η 1η αγωνιστική έφερε Τσέλσι και Σεβίλλη αντιμέτωπες, με την εκκίνηση να είναι εξαιρετικά σημαντική. Καμία δεν είναι σε σούπερ κατάσταση και το αποδεικνύουν τα πρόσφατα παιχνίδια Πρωταθλημάτων τους. Η Τσέλσι ξόδεψε 2 βαθμούς σε δικό της ματς με τη Σαουθάμπτον, όπου προηγήθηκε με 2-0. Το τελικό 3-3 ανέδειξε ξανά το ζήτημα στη θέση του γκολκίπερ, μια και ο Κέπα είναι σε -μη αναστρέψιμα- κακή κατάσταση για τώρα.

Βέβαια, όσο ο Βέρνερ και ο Χάβερτς βρίσκουν δίχτυα υπάρχει ελπίδα για την Τσέλσι, που απλά αναζητεί τη σταθερότητα στην παρούσα φάση. Η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, δεν μπόρεσε καν να σκοράρει στη Γρανάδα, ηττήθηκε φυσιολογικά με 1-0 από την τοπική ομάδα και μπαίνει σε πιο δύσκολα, ευρωπαϊκά, λημέρια πλέον. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν αλλάξει status ευρωπαϊκά και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Για τον κόουτς Λάμπαρντ, αναφορικά με τους γηπεδούχους, υπάρχει μία σχετική γκρίνια. Κυρίως για την απόφασή του να αλλάζει συχνά την 11άδα. Δημιουργεί ανισορροπία στην Τσέλσι αυτό, αν και κάποιες φορές το κάνει λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς κτλ.

Τι σκέφτομαι: Κόσμος δεν θα υπάρχει να στηρίξει την Τσέλσι, η οποία αναζητά το αποτέλεσμα που θα της κάνει διαφορά. Υπολογίσιμη η Σεβίλλη, όμως η επένδυση των 250 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές του καλοκαιριού έχει κάνει τους Λονδρέζους πανίσχυρους επιθετικά. Ουσιαστικά ποντάρεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν 1 γκολ περισσότερο! «Άσος».

Διαβάστηκε 551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.