Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:56 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 18:16

A2: Εντυπωσιάζει με τον Α.Ο. Αγρινίου ο Nikos Okekuoyen

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου συνεχίζει να παράγει παίκτες, αποτελώντας μια ζωντανή κυψέλη όπου πολλά νέα παιδιά μαθαίνουν τα βασικά του αθλήματος, αλλά και παίρνουν τον χώρο τους ώστε να δείξουν το ταλέντο τους.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Οκεκουόγεν (2.08 – 23 ετών) ο οποίος παρουσιάστηκε ξαφνικά στην Α2 από το Αγρίνιο, έχοντας εντυπωσιάσει, με όλους στην κατηγορία να αναζητούν στοιχεία. Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ομάδα που έστησε ο Ιωάννης Διαμαντάκος, έχοντας 13.5 πόντους σε δυο παιχνίδια και 6 ριμπάουντ.

Ο Νίκος Οκεκουόγεν αποτελεί έναν ακόμη αθλητή που έφερε στον Φιλαθλητικό ο Γιάννης Σμυρλής, όταν τον απέκτησε στα 15 του χρόνια από τον Οδυσσέα Γαλατσίου και τον έριξε στα βαθιά τόσο της Β’ αλλά και της Γ’ Εθνικής. Πέρυσι βρέθηκε στις Η.Π.Α για σπουδές, και πλέον βρίσκεται με την μορφή δανεισμού στο Αγρίνιο, έχοντας την τύχη να έχει ένα προπονητή που δουλεύει με ένα παιδιά, και μια ομάδα με χρόνο να αγωνιστεί.

photo credit : Thomas Pappas – basketa.gr

Διαβάστηκε 667 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.